Partner

Bli bynopartner - bygg upp en passiv inkomst!

Arbetar du inom tandvården? Då vill vi arbeta med dig!

Vi söker dig som arbetar som eller studerar till tandläkare, tandsköterska, tandhygienist, tandtekniker eller på något annat sätt har en koppling till tandvården.

Som bynopartner har du möjligheten att rekommendera och sälja högkvalitativa produkter till dina kunder och patienter, samtidigt som du själv får betalt för allt kunderna köper både nu och i framtiden.

För varje paket som säljs, doneras dessutom en del av summan till Tandläkare Utan Gränser.

Ansökan om att bli partner öppnar inom kort!

Anmäl intresse
Fördelar med att bli bynopartner

Du har möjligheten att arbeta upp en passiv inkomst.

Som bynopartner har du chansen att bygga upp en stabil och passiv intäkt vid sidan av ditt vanliga jobb. Varje person som använder din unika kod när de beställer får 20% rabatt på sitt köp, och du får en provision av oss.

Det fina med att vara bynopartner är dessutom att din provision kommer ticka vidare så länge personen i fråga fortsätter prenumerera. Bra va?

Du kommer aldrig behöva köpa produkterna eller lagerhålla någonting.

Du behöver aldrig oroa dig över att behöva ligga ute med pengar eller ha stora utrymme att förvara produkter på.

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som bynopartner, och därför sköter vi all logistik åt dig. Det enda du behöver fokusera på är att rekommendera produkterna och ge ut din personliga rabattkod, så tar vi hand om utskick av både startpaket och månadsutskick. Dessutom sköter vi all kundtjänst och eventuella reklamationer.

Du har möjligheten att ge patienter och vänner bra rabatter på våra produkter.

Världen behöver mer kärlek. Detta är vårt sätt att hjälpa dig att sprida glädje till dina vänner och patienter.

När någon använder din personliga rabattkod, får personen i fråga hela 20% rabatt på vårt startpaket. Med andra ord kan du rekommendera en av marknadens bästa eltandborstar med alla tillbehör för under 500 kr.

Som om inte det vore nog får du kärlek tillbaka av oss. För varje paket du säljer får du pengar rätt in på ditt konto.

Du får pengar utbetalt en gång i månaden, precis som vanlig lön.

Vi säger nej till krångliga utbetalningar eller pengar i form av presentkort. Hos oss kommer du alltid få riktiga pengar utbetalda direkt till ditt konto, utan krångel.

Vi betalar ut pengar till dig en gång i månaden, som en vanlig lön.

Utöver den fina provisionen du får för både startpaket och månadsutskick, finns det en rad olika milstolpar som ger extra betalt, och vi har många tävlingar mellan våra partners med fina priser.

Vad väntar du på? Gå med i vårt team redan nu.

När du trycker dig vidare till ansökan förbinder du dig inte till någonting. Vi kommer bara be om att få reda på vem du är, och därefter går vi tillsammans igenom hur partnerskapet ser ut.

När du fått all information får du gärna sova på det, och höra av dig till oss när / om du känner dig redo att komma in i vår värld och bli bynopartner.

Jag vill veta mer

Träffa nya människor och utveckla dig med våra kurser.

När du blir bynopartner, blir du också en del av vår familj.

Vi arrangerar årligen events, happenings och tävlingar för alla våra bynopartners. Detta gör vi dels för att man ska ha chansen att träffa nya människor genom våra social meets, men även för att man ska få chansen att lära sig nya kompetenser i våra träningsmoduler.

Exempel på ämnen som tas upp i träningsmodulerna kan vara säljteknik, social marknadsföring eller andra ämnen som kan hjälpa er att sälja mer produkter och på så sätt bygga upp en stabilare och större passiv intäkt till er själva.

Bidra till en bättre värld med Tandläkare utan Gränser.

Att ha möjligheten till en frisk mun är något som många tar för givet. Genom att bli en bynopartner, så hjälper du till att bidra till en bättre värld.

För varje tandborstset som lämnar vårt lager, donerar vi pengar till Tandläkare Utan Gränser som kan bekosta ett tandborstkit för barn och vuxna runt om i världen som inte har tillgång till tandvårdsprodukter.

Folk runt om i världen lider av svåra sjukdomar i sviterna av brist på tandvårdsmaterial. Du kan hjälpa oss på vägen mot en bättre värld. Bli bynopartner redan nu - det kostar ingenting.

Hjälp till att sätta nya produkter på marknaden.

Vi vet att ni som arbetar inom tandvården har stenkoll på vad som efterfrågas på marknaden, och vi vill ha med er i vår produktutveckling.

Oavsett om det handlar om att komma med spontant tips för nya produkter eller ändringar, till att sitta med i workshops för att kunna vara med och påverka, så är vi alltid glada för er input.

Självklart är det helt valfritt att vara med och bidra till produktutvecklingen.

Jag vill veta mer