Vi tröttnade på dyra eltandborstar med överflödiga och krångliga funktioner.

Därför skapade vi byno.

Bild på Bynos tandborsteBild på tjej med Bynos tandborste

Vår vision

Vår vision är att ge alla människor tillgång till allt som behövs för att ha en god munhälsa, och vi vill leverera denna upplevelse på ett smidigt, modernt och prisvärt sätt.

Hur vi arbetar

Hur vi arbetar

Vårt främsta mål är att göra dig som kund nöjd. Oavsett om det handlar om en bra tandborste, att ge dig den hjälp du är ute efter i vår kundtjänst, eller att vi klimatkompenserar alla våra leveranser - så är vårt yttersta mål glada leenden.

Vi försöker hela tiden anpassa oss efter vad våra kunder vill - för vi är trots allt ingenting utan er. Om du har några tankar, idéer eller funderingar om oss eller vår verksamhet, så är det bara höra av dig.

Vi tar gladeligen emot tips på hur vi kan bli bättre på att skapa produkter för marknaden, bli mer miljömedvetna eller ta ett bättre socialt ansvar. Vi pratar gärna med dig :)

Vårt ansvar

Vårt ansvar

Vi vet hur viktigt det är för varumärken runt om i världen att ta sitt ansvar, både miljömässigt och socialt.

För att dra vårt strå till stacken, så väljer vi att klimatkompensera alla våra leveranser ut till dig som kund. Dessutom klimatkompenserar vi för den plast som finns i våra borsthuvuden och floss picks.

För att säkerställa att vi arbetar med leverantörer som respekterar mänskliga rättigheter, så har vi noga valt ut en leverantör av våra tandborstar som uppfyller de krav vi ställer på allt ifrån ersättning till arbetsbörda - allt för att säkerställa det mest optimala och trygga förhållandena för arbetarna.

Redo för
nästa generations munvård?

Kom igång nu - 399 SEK