Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vi vet hur klychigt det låter - men med byno är det faktiskt sant.

Varje gång du borstar tänderna eller flossar med produkter från byno,
så kan du göra det med gott samvete.

Vi vet att inga produkter alls är det absolut bästa för vår planet, men för att ändå kunna hjälpa dig med en optimal munhälsa, har vi valt att göra det på vårt sätt.

🌿

Alla våra leveranser är och kommer alltid vara klimatkompenserade.

🌳

Vi klimatkompenserar all produktion av alla våra refillvaror, som avser borthuvuden och floss picks.

♻️

Vi erbjuder alltid ecocertifierade och veganska tandkrämsalternativ, så att du alltid ska känna dig trygg med ditt val. Dessutom består alla våra tandkrämer av minst 95% organiska material som kommer direkt från naturen.

👩‍⚕️

Vi arbetar nära Tandläkare Utan Gränser, som är en ideell organisation som tar tandvård och tandhälsa till de delar av världen där det annars inte är så utbrett. För varje sålt startpaket, donerar vi pengar som kan bekosta ett tandvårdskit för behövande.

Tandläkare Utan Gränser

Tandläkare Utan Gränser

Vi på byno har alltid haft som mål att hjälpa till, och göra det lilla extra. För att visa det, så arbetar vi tillsammans med Tandläkare Utan Gränser, som är en ideell organisation med syftet att ta tandvård till delar av världen där den annars inte är så utbredd.

För varje tandborstset som vi säljer, donerar vi pengar till Tandläkare Utan Gränser som kan bekosta ett tandvårtskit för vuxna eller barn som idag inte har tillgång till det.

Vill ni läsa mer om Tandläkare Utan Gränser, tryck er vidare här!